Gerber

Genijalnost – inteligencija – Vještina – Obraćanje pozornosti detaljima. To je samo dio osobnosti, koje su  pripomogle tvrtki Gerber, da postane vodeći svjetski proizvođač outdoor oruđa i opreme.
Što je sa izdržljivosti? Iskreno rečeno, ništa ne može biti izdržljivije od stečenog uspjeha i razvojnog puta utemeljitelja tvrtke – Josepha Gerberja, koji je svoje poslovno zvanje započeo kao djelatnik u oglašavanju.

essaymoment

Joseph Gerber je godine 1910 u Portlandu osnovao oglašavačku agenciju Oregon’s Gerber Advertising. Za Božić je naručio od lokalnog proizvođača noževa da mu izradi 25 setova jedaćeg pribora kao poklon za svoje stranke. Noževi su postali toliko popularni, da je ugasio svoju agenciju i godine 1939 osnovao tvrtku Gerber Legedary Blades.

Sve zajedno ima smisla. Ideja čovjeka se pretvorila u životnu priliku, te u kratko vrijeme i u svjetski  outdoor poznati brand. Gerber je priznato i poštovanja vrijedno ime među ljubiteljima i proizvođačima noževa. Tvrtka je ubrzo svoj razvoj usmjerila i na razna druga područja, rezultat čega su  vrhunska oruđa, LED svjetiljke i naprtnjače.

Tvrtka je ponosna na na svoju povijest i proizvode, te s povjerenjem gleda u budućnost.