Ne nasjedajte na lažnjake.

Posted by on 8 Feb, 2013 in Novosti | Comments Off on Ne nasjedajte na lažnjake.

Kako nam je svima poznato, Kinezi  brzo kopiraju sve što vrijedi. Tako je na red došao i patentirani i zaštićeni Švicarski proizvod tvrtke Jocker Ag Cyber Clean koji su očajno kopirali. Za sve koji još ne znaju Cyber Clean je Swiss formula, gel koji čisti elektroničke uređaje gdje sva druga sredstva zakazuju i dezinficira ih ubijajući 99,9% mikroba.

Najčešće se koristi za čišćenje tipkovnice , mobitela , telefona, bilo kojeg uređaja s tipkama , jer svojim jedinstvenim svojstvom prodire između tipki i čisti nedohvatljive dijelove.

Hrvatski zavod za toksikologiju i Ministarstvo Zdravlja Republike Hrvatske odobrili su tvrtci Globalteh uvoz i stavljanje na tržište Cyber Clean proizvoda.

( Klasa i urudžbeni broj odobrenja MZSS: klasa br: 060-08-01/10-106, ur.br. 02-01/10-0682).

Čime dokazuju da je Cyber Clean biocidni proizvod sposoban očistiti i dezinficirati površine koje čisti, te da je siguran za korištenje.

Nedavno se u Hrvatskoj na portalu za grupnu kupnju Megapopust pojavio lažni Cyber Clean pod nazivom Super Clean. Ovaj proizvod nema potrebnu dokumentaciju za uvoz i stavljanje na tržište, a pogotovo da ne govorimo o njegovoj sposobnosti očistiti  i dezinficirati Vaše dragocjene uređaje.

Usto ovaj lažnjak se nudi po cijeni od 35 kn, što je redovna cijena originalnog Cyber Cleana kojeg možete kupiti u svim boljim tehničkim trgovinama, T-Mobile centrima, Supermarketima Plodine…

Ne riskirajte svoje i zdravlje vaših najmilijih korištenjem neprovjerenih proizvoda za iznos od 35 kn.

Kako prepoznati lažni Cyber Clean:

Cyber Clean je Švicarski proizvod i na njemu je oznaka Swiss Formula , varijante sa Sout Koreja, Germany formula   su lažnjaci. Umijeto Cyber Clean najčešće se koriste nazivi Super Clean i slično.

Na zadnjoj strani uz prozor proizvoda mora postojati indikator boje, koji označava kada je potrebno Cyber Clean zamijeniti novim , lažnjaci nemaju indikator.

Jedini legalni proizvođač Cyber Cleana je Joker Ag iz Švicarske koji je patentirao i zaštitio cyber Clean u svim zemljama svijeta, tako da proizvođači i prodavači riskiraju milijunske tužbe.

Najvažnije je što originalni Cyber Clean ima dozvolu za uvoz i stavljanje u promet od  Hrvatski zavoda za toksikologiju i Ministarstva Zdravlja Republike Hrvatske, što je i naznačeno na deklaraciji proizvoda.